Vragen over de regels? ATIM staat paraat!

Minicongres actuele jurisprudentie

13:30 - 16:30

Ben jij dit?

Je bent lid van de ondernemingsraad of ambtelijk secretaris. De hoofdlijnen van de Wet op de ondernemingsraden ken je. Maar je wilt meer weten over hoe deze spelregels in de praktijk werken. En je bent benieuwd hoe je kunt omgaan met juridische vragen waar de wet- en regelgeving geen kant-en-klaar antwoord op lijkt te geven. Regels zijn geen doel op zich, maar een hulpmiddel om goede besluiten te nemen waar iedereen beter van wordt. Herkenbaar? Dan ben je van harte welkom op ons minicongres.

Waar gaat het over?

We praten je bij over actuele jurisprudentie én het verhaal daarachter. Onze huisadvocaat belicht de juridische kant van de uitspraken van de rechter. Onze medezeggenschapsspecialisten vertalen deze informatie verder naar jouw praktijk. Ook geven we je een inkijkje in de vragen die we de laatste tijd hebben gekregen bij onze helpdesk ATIM Paraat én de bijbehorende antwoorden. Met deze kennis kan jij in je eigen OR je voordeel doen. Beloofd! Het wordt een levendige middag. We dagen je uit om zelf mee te denken en te -discussiëren. Na afloop is je kennis over jurisprudentie weer up-to-date. Wij zorgen voor goed toegankelijke informatie, een prettige locatie en een hapje & drankje.

Beloofd!

Het wordt een levendige middag. We dagen je uit om zelf mee te denken en te -discussiëren. Na afloop is je kennis over jurisprudentie weer up-to-date. Wij zorgen voor goed toegankelijke informatie, een prettige locatie en een hapje & drankje.

Praktisch

  • Vanaf 13.00 uur ben je welkom bij de Hofclub in Woerden. Om 16.30 uur ronden we het officiële programma af. Daarna staan er een hapje en drankje voor je klaar.
  • Na je aanmelding ontvang je een bevestiging en routebeschrijving. De Hofclub ligt op loopafstand van station Woerden en er is ook ruimte om je auto te parkeren.
  • Voor abonnees op onze telefonische helpdesk -ATIM Paraat- is deelname gratis. Niet-leden betalen € 95,- per persoon

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen. https://www.atim.eu/over-atim/goed-overleg