Uitbreiding en verdieping voor ambtelijk secretarissen

Masterclasses

ATIM Dasmo Leergangen

Eén dag, één thema, één groep. Wij beloven: aan het eind van de dag heb je nieuwe kennis én nieuwe kennis-ASsen!

Voor wie?

Ambtelijk secretaris, beginnend of ervaren, je bent van harte welkom! Ook zijn deze masterclasses heel geschikt voor voorzitters en andere OR-leden die hun ondernemingsraad verder willen helpen in besluitvorming.

Certificaat

- Voor elke gevolgde masterclass ontvang je een certificaat van ATIM-DASMO.
- Heb je een masterclass in combinatie met één van de leergangen van ATIM-DASMO gevolgd? Dan kom je ook in aanmerking voor een getuigschrift dat is opgenomen in het Abituriëntenregister van het CPION. Hiermee kun je het niveau van de opleiding aantonen bij het nemen van een volgende stap in je carrière. Ook kan het van pas komen bij het doorlopen van een EVC-procedure. Maar bovenal geeft het aan dat het met de kwaliteit van de leergangen dik in orde is.

Praktisch

- Onze masterclasses bestaan uit één dag en we zien elkaar bij Aristo Utrecht Lunetten.
- Je kiest zelf of je je inschrijft voor deze module mét of zonder CPION-getuigschrift. De aanvullende kosten voor het aanvragen van het getuigschrift van het CPION zijn € 75,00.
- Voor sommige masterclasses schaf je zelf van te voren één of meer studieboeken aan. De titels zijn te vinden op onze boekenlijst.

ambtelijk secretaris, leergang, adviseur medezeggenschap

Masterclass De ambtelijk secretaris als gids voor goed overleg

  • 1 dag
  • 490,- p.p.
  • 30 nov. '21  

    30 nov.
    09:00 - 16:30

  • Aristo Utrecht  

Meer voor Ambtelijk secretarissen

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.