Vacature(s) voor ambtelijk secretarissen

Stimuleer vanuit je rol goed overleg

pexels-sora-shimazaki-5668859.jpg
Klanten van Atim zijn groot fan van de Atim-aanpak, waarbij de focus ligt op het stimuleren van goed overleg in de OR en tussen OR en overlegpartner. Een ambtelijk secretaris die deze visie omarmt is dan zeer welkom.

Wanneer één van onze ondernemingsraden een nieuwe ambtelijk secretaris zoekt, plaatsen wij deze vacature meteen op onze website. Check of er een vacature voor jou bij is en laat ons weten als het gelukt is. Succes!

Wil je jezelf omscholen tot ambtelijk secretaris, maar heb je (nog) geen werkplek? Kijk ook dan hieronder of er een interessante optie bij zit, want in veel gevallen is starten, terwijl je je eerste leergang volgt een bespreekbare optie.

Is er bij jullie ook een vacature ontstaan? Laat het ons weten!

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.