Begeleide intervisie

09:30 - 13:00

Een ambtelijk secretaris werkt vaak solistisch. Daarom is het belangrijk om in contact te blijven met vakgenoten. Om die reden is het mogelijk via DASMO aan begeleide intervisie te doen. De doelstellingen van zo’n intervisiegroep zijn leren met en van elkaar, bespreken van lastige zaken en hernieuwde inspiratie en energie opdoen.

Inhoud van begeleide intervisie

Een groep van zes tot acht deelnemers komt gedurende een periode van minimaal een jaar vijf keer bijeen. Zij bespreken met elkaar het dagelijks werk van ambtelijk secretarissen. Waar lopen ze tegenaan, wat zijn lastige situaties? Ieder brengt eigen casussen in.

Een trainer-adviseur van DASMO begeleidt de ambtelijk secretarissen. Zij zorgt voor passende intervisiemethodes.

Voor wie?

Deze intervisiegroep is bedoeld voor ambtelijk secretarissen.

Resultaat

Door casussen te bespreken, krijg je oplossingen en inspiratie en energie om jouw werk zo goed mogelijk te (blijven) doen.

Uw investering

De prijs voor vijf bijeenkomsten inclusief lunch € 625,00.

Data en tijden

Deelnemers bepalen gezamenlijk de data waarop de intervisie zal plaatsvinden, van 09.30 tot 12.30 uur (met aansluitend een lunch).

Begeleide intervisie Noordoost-Nederland

Werk je als ambtelijk secretaris in Noordoost-Nederland en wil je ook begeleide intervisie? Dat kan. De intervisiegroep voor Noordoost-Nederland maakt een herstart op 2 maart 2020 en zoekt nog uitbreiding. Ze vormen samen een intervisiegroep voor Noordoost-Nederland. Ze willen leren met en van elkaar, een klankbord vinden voor lastige zaken en inspiratie en energie opdoen. Ze komen bij elkaar in Zwolle. DASMO-trainer Liesbeth van Bakel begeleidt de groep.

Begeleide intervisie Zuid-Nederland

In Venlo start op 16 maart een intervisiegroep.

 • 1 dag
 • 625,- p.p.
 • 02 mrt. '20  

  02 mrt.
  09:30 - 13:00

 • Nog Onbekend
 • 1 dag
 • 625,- p.p.
 • 16 mrt. '20  

  16 mrt.
  09:30 - 13:00

 • Nog Onbekend
ambtelijk secretaris

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Kousbroek
Mail naar mkousbroek@atim.eu
of telefoon 06 - 22 56 95 76

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen. https://www.atim.eu/over-atim