Een echte masterclass!

Breinvoorkeuren

ATIM Dasmo Leergangen

NBI® is een snelle en eenvoudige methode om in kaart te brengen wat iemands breinprofiel is en waar zij of hij energie van krijgt. Inzicht hierin helpt om effectief en met plezier te leren of samen te werken. NBI® wordt inmiddels wereldwijd toegepast. De methode geeft inzicht welke clusters van breinprocessen iemand bij voorkeur gebruikt. Dat verschilt per persoon. Het breinprofiel geeft bijvoorbeeld aan hoe iemand het liefst communiceert, samenwerkt, leert of oplossingen vindt.

Wat je leert

Na afloop van deze module:

  • Heb je inzicht in je eigen breinvoorkeuren
  • Kun je je werk effectiever en met meer plezier inrichten?
  • Ken je je sterke kant in de samenwerking met anderen
  • Heb je inzicht in de samenwerking met je raad
breinvoorkeuren, ambtelijk secretaris, masterclass, cursus ambtelijk secretaris, training ambtelijk secretaris

Hoe je dit leert

Je leert op verschillende manieren. Je krijgt uitleg en je oefent. Je wisselt ervaringen uit met vakgenoten uit andere organisaties. Je krijgt inzicht in je eigen breinvoorkeuren. Je past je nieuwe kennis en inzichten direct toe in een opdracht, toegespitst op jouw situatie.

We verwachten dat je voor deze dag de toegestuurde vragenlijst invult. Na de bijeenkomst maak je een studieopdracht. We schatten dat je hiervoor zo’n 3 uur nodig hebt.

Voor wie?

  • Voor ambtelijk secretarissen die leergang 1, 2 of 3 willen aanvullen met een Masterclass of andere medezeggenschappers die geïnteresseerd zijn in breinvoorkeuren

Certificaat

Je sluit de module af met een certificaat van ATIM-DASMO. Heb je deze masterclass in combinatie met één van de leergangen van ATIM-DASMO gevolgd? Dan kom je ook in aanmerking voor een getuigschrift dat is opgenomen in het Abituriëntenregister van het CPION.

Twijfel je of dit de juiste training voor je is? Neem dan contact met ons op.

er zijn geen data, neem contact op

Meer voor Ambtelijk secretarissen

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.