Trainingen op maat

Als team naar de top

OR cursus, OR training
Zoek je een incompany-training voor jouw hele OR-team? Goed idee. Bel ons voor een afspraak. Samen bepalen we eerst de leerdoelen en cursusinhoud. Zo krijgen we jullie team naar de top. Good to know: on demand, we also teach training courses in English.

Cursusopzet
Vooraf gaan we in gesprek om de cursusinhoud goed af te stemmen. Vertel ons wat de gewenste kennis en vaardigheden binnen jullie OR-team zijn. Samen nemen we de optimale rol- en taakverdeling binnen de OR onder de loep. Belangrijk vinden we de ontwikkeling van een effectief groepsproces in de OR.

Resultaat
Het resultaat van de training zal zijn dat je het functioneren van de OR naar een hoger plan tilt. Je versterkt de samenwerking tussen OR-leden. Je vergroot de effectiviteit van het overleg met de bestuurder.

OR cursus, OR training

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Kusters
Mail naar rkusters@atim.eu
of telefoon 06 - 22 56 96 77

OR cursus, OR training

Rob Kusters

rkusters@atim.eu

06 - 22 56 96 77

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen. https://www.atim.eu/over-atim