Special Ondernemen doe je zo!

Start je eigen onderneming als ambtelijk secretaris

OR cursus, OR training
Van plan om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan? Of net je eigen bedrijf opgestart? Versterk je positie in de markt. Dankzij jouw bijzondere rol als zzp-er, kan je de ondernemingsraad nog beter ondersteunen.

Wat je leert
Je krijgt een stevige basis mee om je eigen onderneming op te starten of uit te breiden. We geven je informatie over de praktische kanten van het ondernemerschap. Je krijgt inzicht in je ondernemerskwaliteiten. Voordat je van start gaat, weet je welke voorbereidingen je moet treffen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis waar je meteen mee aan de slag kunt gaan.

Hoe je dit leert
De ochtend staat in het teken van het opzetten van je eigen onderneming. Een specialist praat je bij wat er allemaal komt kijken bij het starten van je eigen onderneming. ‘s Middags geeft een ervaren ambtelijk secretaris je een blik in zijn wereld als zzp-er en deelt zijn ervaringen. Hij geeft inzicht in de do’s en dont’s vanuit de praktijk. Met andere ambtelijk secretarissen wissel je ervaringen en dromen uit. Er is ruimte om je eigen vragen te stellen en situaties in te brengen.

Voor wie
Deze dag maakt deel uit van onze serie specials voor ambtelijk secretarissen. Beginnend of ervaren, je bent van harte welkom!

Praktisch

 • De special Ondernemen doe je zo beslaat een hele dag.
 • De prijs is € 365 per persoon. Dit bedrag is btw-vrij. Inbegrepen zijn koffie, thee, lunch en documentatiemateriaal.
 • De locatie is in (de buurt van) Utrecht.

ambtelijk secretaris

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helmi Kaskens
Mail naar hkaskens@atim.eu
of telefoon 030 2 33 45 22

 • 1 dag
 • 365,- p.p.
 • 26 nov. '19  

  26 nov.
  09:00 - 16:30

 • Aristo Utrecht  
Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen. https://www.atim.eu/over-atim