OR-aanpak van veranderingen

Bepaal je visie en strategie

OR cursus, OR training
Wil je als OR tijdig en serieus betrokken worden bij belangrijke beslissingen over ontwikkelingen binnen de organisatie? Zorg alvast dat je een gezamenlijke visie hebt op de aanpak van veranderingen. Zo kun je optimaal je invloed aanwenden wanneer het nodig is.

Wat we doen
We bespreken verschillende veranderprocessen en -strategieën binnen organisaties. We behandelen de mogelijkheden die je hebt als OR om heldere voorwaarden te formuleren voor de gewenste betrokkenheid bij veranderingen in de organisatie. Je bepaalt een passende OR-strategie hierbij. Typisch een geschikte cursus voor een OR als team. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe we dit doen
De docent geeft duidelijk en kort uitleg bij ieder onderwerp. Er is ruimte voor discussie en je doet praktische oefeningen.

Resultaat

  • je hebt inzicht in veranderingsprocessen in een organisatie
  • je hebt inzicht in veranderingsstrategieën binnen een organisatie
  • je kent de rol van de OR bij veranderingen
  • je hebt door hoe de OR optimaal een bijdrage kan leveren bij veranderingen
  • je hebt een visie op veranderingstrajecten en kunt daarnaar handelen binnen je eigen organisatie

Meer informatie?
Dit is typisch een onderwerp dat ook geschikt is voor incompany-training. We vertellen je graag meer. Stuur gerust een mail of bel:

Mirjam Kousbroek, mkousbroek@atim.eu, 06 - 22 56 95 76
Algemeen: info@atim.eu, 030 - 233 45 22

er zijn geen data, neem contact op

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen. https://www.atim.eu/over-atim