Coaching ambtelijk secretaris

Haal het beste uit jezelf

Je bent al een tijd bezig als ambtelijk secretaris en je wilt een stap vooruit maken. Of je zoekt naar de manier waarop je je rol kunt invullen. Hoe kan je jouw kwaliteiten het beste inzetten? Een coach helpt je niet alleen verder als je een probleem ervaart. Sterker: coaching is hulpmiddel om je nóg verder tot bloei te laten komen.

Wat we doen
We bieden jou, als ambtelijk secretaris, een traject waarbij jij samen met een van onze ervaren coaches je vraag formuleert. In een aantal gesprekken ga je op zoek naar jouw eigen antwoorden op die vraag. Je krijgt na elke coaching sessie een opdracht om zelf mee aan de slag te gaan.

Hoe we dat doen
We starten met een gratis intake gesprek met één van onze coaches. Tijdens dat gesprek bepalen jullie of er een ‘klik’ is en met welke coachingsvraag je aan de slag wilt. Daarna ontvang je een voorstel voor het bijpassende traject. Bijna altijd zijn maximaal vijf gesprekken meer dan genoeg om jou met antwoorden, inzichten en plannen weer verder te laten gaan.

Meer informatie?
We vertellen je graag meer. Stuur gerust een mail of bel: Mirjam Kousbroek, mkousbroek@atim.eu, 06 - 22 56 95 76

ambtelijk secretaris

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Kousbroek
Mail naar mkousbroek@atim.eu
of telefoon 06 - 22 56 95 76

ambtelijk secretaris

Mirjam Kousbroek

mkousbroek@atim.eu

06 - 22 56 95 76

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen. https://www.atim.eu/over-atim