De verkiezingen voor je OR begeleiden

Verkiezingen met resultaat

Verkiezingen voor de OR zijn een klus, maar ook een kans om opnieuw op zoek te gaan naar kandidaten die kunnen bijdragen aan een goed functionerende OR. Ontdek op welke manier je ervoor kunt zorgen dat de verkiezingen goed verlopen én resultaat hebben.

Wat we doen
We nemen je stap-voor-stap mee door het verkiezingsproces. We vertellen je over de keuzes die je kunt maken, om te zorgen dat de verkiezingen zorgvuldig verlopen. Ook gaan we in op de mogelijkheden om actief op zoek te gaan naar geschikte kandidaten. Je experimenteert met het enthousiasmeren van je collega’s voor het OR-werk.

Hoe we dit doen
Uitleg, discussie en oefenen wisselen elkaar af.

Resultaat
- Je weet waar je op moet letten bij het up-to-date maken van het verkiezingsreglement
- Je hebt een basis voor een draaiboek voor de verkiezingen
- Je gaat naar huis met inspiratie en plannen om de verkiezingen onder de aandacht te brengen in je organisatie en kandidaten te werven die meerwaarde leveren voor de OR

Praktisch
- Deze workshop bestaat uit één dagdeel.
- De locatie is Aristo Utrecht Lunetten.
- De kosten voor de Plusmodule zijn € 190,00. Dit bedrag is btw-vrij. Inbegrepen zijn koffie, thee en documentatiemateriaal.
- Als je deze workshop combineert met de workshop Achterbancommunicatie is ook de lunch inbegrepen.

er zijn geen data, neem contact op

ambtelijk secretaris

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam Kousbroek
Mail naar mkousbroek@atim.eu
of telefoon 06 - 22 56 95 76

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen. https://www.atim.eu/over-atim