Losse modules

Kies de module bij jouw ontwikkelvraag

Je wilt gericht je kennis en vaardigheden bijspijkeren. Een hele leergang past niet in je planning. Of je hebt al zoveel ervaring dat een complete opleiding te veel van het goede is. Eén of twee modules kan dan echt iets voor jou zijn!

Modulair leren

Gericht een module uit onze leergangen kiezen, die écht past bij jouw behoefte van dit moment. Hieronder vind je het complete aanbod.

Modules uit leergang 1 zijn vrij toegankelijk voor iedereen die een werkplek heeft als ambtelijk secretaris. Werk je in een andere omgeving, neem dan voordat je je inschrijft contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Modules uit leergang 2 en 3 vragen meer voorkennis en ervaring. Als je interesse hebt in een module uit leergang 2 of 3 én je hebt de voorgaande leergang niet afgerond, neem dan voordat je je inschrijft eerst contact met ons op. Dan kijken we samen of het haalbaar is om je in te schrijven voor de module, waar je je oog op hebt laten vallen.

Van losse modules naar gecertificeerde opleiding

Heb je een module gevolgd en ben je geïnspireerd geraakt? Via losse modules kun je ook toewerken naar een leergangcertificaat. Neem ook in dat geval even contact op, zodat we je alles kunnen vertellen over de (vrijstellings)mogelijkheden.

ambtelijk secretaris, leergang, cursus ambtelijk secretaris
Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.