Nog één keer samenkomen met alle geslaagden

Slotdagdeel Ambtelijk Secretarissen

berg 3

Je hebt hard gewerkt en alle opdrachten succesvol afgerond. Je bent weer gegroeid en hebt je netwerk uitgebreid. Dat mag gevierd worden, toch?

Het slotdagdeel bestaat uit een kort inhoudelijk programma, een uitwisseling en een feestelijke uitreiking van het certificaat.

Voor wie

Heb je met succes drie losse modules van één leergang gevolgd (of een vrijstelling voor één of twee modules)? Dan ontvang je van ons voor een certificaat, mits je deel neemt aan het eerstvolgende slotdagdeel. De uitnodiging volgt automatisch en deelname is bij de leergangprijs inbegrepen.

Heb je binnen twee jaar alle modules van een leergang los gevolgd? Ook jij komt dan, mits je deelneemt aan het slotdagdeel, in aanmerking voor een certificaat. Wanneer je je aanmeldt, ontvang je een uitnodiging met alle benodigde informatie.

Minicongres actuele jurisprudentie

Tijdens het volgen van een leergang, ben je automatisch lid van onze helpdesk ATIM Paraat. Als lid van Atim Paraat is deelname aan onze minicongressen actuele jurisprudentie gratis. Onze minicongressen plannen we altijd op dezelfde dag als de slotdagdelen.

Planning

De concrete planning voor deze dag ziet er als volgt uit:

 • In de ochtend het slotdagdeel met aan het eind de feestelijke uitreiking van alle certificaten.
 • Voor alle deelnemers die in de middag het minicongres bijwonen, verzorgen wij de lunch.
 • In de middag het minicongres actuele jurisprudentie met een hapje en drankje na afloop.
  PS: voor jou als deelnemer van de leergangen is deelname aan het minicongres gratis, omdat dat onderdeel is van jouw gratis lidmaatschap Atim Paraat.

Het minicongres wordt bezocht door OR-leden, ambtelijk secretarissen en onze eigen trainers. De ideale kans om je kennis bij te schaven en je netwerk te vergroten.

ambtelijk secretaris, leergang, cursus ambtelijk secretaris

Gezamenlijke slotdag voor Ambtelijk Secretarissen

 • 1 dag
 • 225,- p.p.
 • 14 mrt. '24  

  14 mrt.
  09:00 - 12:30

 • Aristo Utrecht  

Minicongres actuele jurisprudentie

donderdag
14 mrt

13:30 - 16:30

Meer voor Ambtelijk secretarissen

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.