Marijn Koole

trainer/adviseur

Onze visie is: voor elke vraag leveren wij de trainer die qua kennis, ervaring en energie het beste past. Past Marijn bij jouw/jullie vraag?

profielfoto-Marijn-002.jpg [email protected]

06 - 18 73 72 76

Marijn Koole

Ervaren adviseur en trainer

Het goede adres voor:

concrete handvatten uit de medezeggenschapspraktijk, trainingen waar gelachen mag worden, inspiratie voor verandering

Even voorstellen

Ik ben Marijn Koole. Ik train nieuwsgierige mensen in medezeggenschap.

Daarbij gebruik ik mijn eigen ervaring als OR-lid, en die van adviseur medezeggenschap in dienst van o.a. Yarden Uitvaartzorg, ANWB en het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis. Dat betekent: echte praktijkvoorbeelden uit de OR en de bijbehorende, concrete handvatten.

Daarnaast zet ik dertig jaar ervaring als organisator en reisbegeleider in. Actieve reizen met sociale, nieuwsgierige mensen – vooral bergwandelen. Dat betekent: oog voor wat er in de groep gebeurt, en vertrouwen in de vindingrijkheid van een groep met een gezamenlijk doel.

Ga je mee?

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.