Advies

We zijn er als het spannend wordt

OR cursus, OR training, ambtelijk secretaris
Ligt er een ingewikkelde adviesaanvraag op jouw OR-bord? Is jullie instemming gevraagd op een dossier, dat jullie boven de pet gaat? Atim is jullie gids naar een oplossing. Met veel kennis, ervaring en een gespecialiseerd netwerk helpen wij jullie verder vooruit.

Laat ons weten welke kwestie jouw team wakker houdt. We stappen in en gaan met jullie op zoek naar de onderliggende vragen en formuleren een voorstel hoe te komen tot antwoorden: een voorstel dat bij jullie past. En, als het belangrijk is om snel in actie te komen, dan doen we dat!

Intake

In een intakegesprek bespreken we, op locatie of online, wat er speelt en geven we advies over wat de juiste koers kan zijn. Als er meer mogelijkheden zijn, kiezen we samen wat het beste bij jullie past.

Avontuur

Is de koers bepaald, dat kan het avontuur beginnen. Woelige wateren zijn we gewend en schuwen we niet. Wanneer ook jullie geloven dat er zonder wrijving geen glans kan zijn, is er een prima uitgangspunt voor goed overleg.

Advies, ondernemingsraad, adviseur, trainer, adviesaanvraag, procesbegeleiding
Adviesbureau Atim B.V. logo

Adviesbureau Atim

[email protected]

030 - 233 45 22

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.