Minicongres actuele jurisprudentie, ambtelijk secretaris

Vragen over de regels? ATIM staat paraat!

Minicongres actuele jurisprudentie

13:30 - 16:30

We praten je als OR-lid of ambtelijk secretaris bij over actuele jurisprudentie én het verhaal daarachter.

De WOR in de praktijk

Je bent lid van de ondernemingsraad of ambtelijk secretaris. De hoofdlijnen van de Wet op de Ondernemingsraden ken je. Maar je wilt meer weten over hoe deze spelregels in de praktijk werken. En je bent benieuwd hoe je kunt omgaan met juridische vragen waar de wet- en regelgeving geen kant-en-klaar antwoord op lijkt te geven. Regels zijn geen doel op zich, maar een hulpmiddel om goede besluiten te nemen waar iedereen beter van wordt.

Herkenbaar? Van harte welkom!

Actuele jurisprudentie

We praten je bij over actuele jurisprudentie én het verhaal daarachter. Onze huisadvocaat belicht de juridische kant van de uitspraken van de rechter. Onze medezeggenschapsspecialisten vertalen deze informatie verder naar jouw praktijk. Ook geven we je een inkijkje in de vragen die we de laatste tijd hebben gekregen bij onze én de bijbehorende antwoorden. Met deze kennis kan jij in je eigen OR je voordeel doen.


OR training, OR cursus, actuele jurisprudentie, congres

In één middag bijgepraat

Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom bij Aristo Lunetten. Om 13.30 gaan we aan de slag. Rond 16.30 uur ronden we af en sluiten we de middag af met een hapje en een drankje.We gaan voor een levendige middag. We dagen je uit om zelf mee te denken en te -discussiëren. Na afloop is je kennis over jurisprudentie weer up-to-date.Wil je alvast een preview in het soort vragen dat wij binnen krijgen? Kijk dan o.a. op onze pagina op LinkedIn.

PS: Vanaf 25 september vinden bijeenkomsten bij zalencentra zoals Aristo plaats zonder 1,5 meter afstand maar mét coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat je via de CoronaCheck-app een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve test moet kunnen tonen bij binnenkomst.

Prijs

  • Voor abonnees op onze telefonische helpdesk – ATIM Paraat – is deelname gratis.
  • Niet-leden betalen € 95,- per persoon (0% BTW i.v.m. vrijstelling voor het geven van onderwijs).
OR cursus, or training, actuele jurisprudentie, congres
  • 1 dag
  • 95,- p.p.
  • 14 okt. '21  

    14 okt.
    13:30 - 16:30

  • Aristo Utrecht  
Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.