Kennisbank

Van de basis tot de praktijk: op deze pagina kun je alle basisinformatie vinden. En, vind je iets niet? Tip ons!

Rechten Ondernemingsraad

Je vraagt je regelmatig af: Wat staat er nu precies in dat ene artikel van de Wet op de Ondernemingsraden. Wij hebben de wet in z'n geheel op onze website gezet, zodat je dit snel op kunt zoeken. En, voor onze Engelstalige klanten, ook de Engelse versie van deze wet: the Works Councils Act.

Vragen van klanten

Heb je bij ons een abonnement op onze helpdesk ATIM Paraat? Dan kun je onbeperkt juridische, organisatorische of andere expliciete vragen aan onze adviseurs stellen. Bij Vraag en Antwoord lees je een belangrijke selectie van de vragen die we ontvangen.

Inspiratie

Onze kennis en ervaring delen we ook graag in de vorm van blogs. Hierin diepen we sommige vragen van klanten nog wat dieper uit of geven we nieuwe context voor bekende situaties.

Kennis, ondernemingsraad, blog, WOR
Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.