Avontuur onderweg

In gesprek blijven

De beste besluiten voor de organisatie ontstaan in goed overleg tussen de OR en de bestuurder. Je wilt de belangen van de OR goed voor het voetlicht brengen. Het is noodzakelijk om constructief in gesprek te blijven.
OR-leden samenwerking

Je zorgen goed verwoorden, is stap nummer een. Alle gesprekstechnieken mogen uit de kast gehaald worden. Voor het beste resultaat helpt het om ook te snappen waar je gesprekspartner mee zit. Zo kun je samen op zoek gaan naar de optimale oplossing. Gemakkelijk gezegd, beseffen we, maar lang niet altijd zo gemakkelijk gedaan.

Schakel één van onze adviseurs in om het overleg tussen de OR en bestuurder een boost te geven. Of volg als OR-team een training waarin je je gesprekstechnieken bijschaaft en leert hoe je als groep een stevige overlegpartner wordt.

Meer informatie? Laat ons weten wat er in jouw OR speelt en we vertellen graag meer over hoe we je verder kunnen helpen.

OR cursus, OR training

Rob Kusters

[email protected]

06 - 22 56 96 77

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.