Samen trainen op locatie

Live trainingen OR
Samen met jouw eigen OR-leden of met OR-leden van andere organisaties; je dompelt jezelf echt even onder in OR-kennis en kunde. Leren, ervaren, oefenen, het kan allemaal!

Trainen op onze locatie

In één dag je kennis vergroten en ervaringen delen met OR-leden van andere organisaties. Op onze vaste locatie Aristo Utrecht Lunetten kun je terecht voor een uitgebreid aanbod. Ook kunnen wij deze locatie voor jou boeken voor een maatwerktraining.

Trainen op jouw locatie

Liever met jouw eigen OR gezamenlijk aan de slag? Dan is een maatwerk-training meer op zijn plaats. Uiteraard met een programma dat perfect aansluit bij jullie vraag. En, uniek bij Atim, altijd overleg over de trainer die bij jullie OR en bij jullie vraag past.
De locatie kiezen jullie. Geen idee? Wij geven graag een paar tips voor locaties die ons goed bevallen.

Combinatie live en online training

Zijn jullie vaardig in online vergaderen? Dan kunnen we ook meedenken over een programma met een combinatie van online en live trainen. Deze variant is ideaal voor een programma waarin theorie én training van vaardigheden aan de orde zijn.

or training, or cursus, ambtelijk secretaris, OR maatwerk
Adviesbureau Atim B.V. logo

Adviesbureau Atim

[email protected]

030 - 233 45 22

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.