Locaties voor maatwerktrainingen

5e1e072abeb1e774ca0bb5423863e5f1.jpeg
Bij maatwerktrainingen zorg je zelf voor een locatie. Regelmatig krijgen wij de vraag of wij tips hebben.

Onze trainers geven door heel Nederland op diverse locaties trainingen. Het blijft bijzonder op deze manier via je werk Nederland in al zijn diversiteit aan trainingslocaties te leren kennen. We delen graag een klein overzicht van locaties, waar wij goede ervaringen hebben opgedaan. Dit overzicht is niet uitputtend, maar misschien helpt het jullie op weg?

Locatie voor ééndaagse trainingen of vergaderingen

Aristo
Uitgangspunt voor al onze eigen overleggen en werkafspraken is Aristo Utrecht Lunetten. Er zijn ook locaties in Utrecht Centrum, Eindhoven en Amsterdam.
De sfeer vinden wij fijn en persoonlijk, de zalen zijn prettig en kunnen goed aan de omvang van de groep worden aangepast en de verzorging is heel erg goed. Wij waarderen zeer dat de locaties direct naast of zeer dichtbij een station liggen. Ook wij proberen vanuit een duurzame gedachte keuzes te maken.
Je kunt voor het boeken van een zaal voor een maatwerktraining of adviesbegeleiding zelf contact opnemen met Aristo. Voor een kleine vergoeding kunnen wij dit ook van jullie overnemen.

Locaties met overnachtingsmogelijkheden

Buitenplaats Bergse Bossen
De zalen bij deze locatie zijn prettig voor maatwerktrainingen en vergaderingen. Deze locatie is centraal gelegen in Midden-Nederland en beschikt daarnaast over (gratis) parkeermogelijkheden.

Conferentiecentrum Kaap Doorn

Deze locatie ligt midden in de bossen van Doorn (tussen Utrecht en Ede) en heeft 20 verschillende trainingsruimtes. Wil je een tweedaagse combineren met teambuildingsactiviteiten? Ook dan is er op deze locatie heel veel mogelijk.

Strandhotel Westduin

Zoek je een locatie in de richting van Zeeland, dan is dit een mooie locatie. Prettige ruimtes, goede kamers. Ook hier kan je vrij makkelijk nog even naar buiten, waardoor afwisseling tussen binnen en buiten laagdrempelig is. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, waardoor de binnentemperatuur ook op zeer warme zomerdagen prettig is.

Landgoed de Horst
Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, vind je dit mooie landgoed met hotel middenin de natuur. Eendaagse en tweedaagse trainingen zijn hier mogelijk. Er wordt gewerkt met arrangementen, waarbij je een vaste prijs per persoon betaalt. Hierin zit de zaalhuur, onbeperkt thee, koffie, lunch en diner. Je kunt dit dus nog uitbreiden met een overnachting en ontbijt.

Hotel Victoria
Dit hotel vind je in Bergen aan Zee, volgens hen één van de mooiste badplaatsen aan de Nederlandse kust. Hotel Victoria heeft ruim opgezette vergaderzalen. Overnachten is dus geen probleem en het hotel ligt op een steenworp afstand van het brede strand.

Adviesbureau Atim B.V. logo

Adviesbureau Atim

[email protected]

030 - 233 45 22

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.