Online trainen

Op afstand verbinden

online OR cursus, online or training, online training
Is fysiek samenkomen op locatie nu geen optie? Of, misschien kiezen jullie inmiddels bewust voor online vergaderen en trainen? Gefeliciteerd, jullie hebben de efficiëntie en meerwaarde al ontdekt!

Online trainen

Een dag trainen achter je laptop saai? Met veel afwisseling, leuke werkvormen, opdrachten in kleine groepjes en het uitwisselen van ervaringen wordt ook online jouw training levendig.

Digitaal vaardig

Voor online contact kiezen wij bewust voor ZOOM Pro. In deze omgeving heb je nauwelijks digitale kennis nodig. En, kom je er bij het inloggen toch niet uit? Onze ICT-afdeling is altijd stand-by om je op weg te helpen.

Online OR-training, Online OR-cursus, Online trainen OR, Online trainen

Maatwerk, ook online

Hebben jullie als OR vragen of kwesties, die jullie graag als OR gezamenlijk aanpakken? Dan is ook online een training op maat een goede optie. Een offerte kun je altijd vrijblijvend laten opmaken. Bijkomend voordeel: je ontvangt meteen een concreet voorstel voor het programma én naam en informatie over de passende trainer. Hiermee kun je ook meteen inschatten of we je vraag goed begrepen en vertaald hebben.

Open inschrijving

Ben jij nieuw in de OR? Onze individuele starttraining Nieuw in de OR kun je ook online volgen. Hiermee heb je in twee dagdelen alle kennis vergaart voor een goede start in jouw OR.

ATIM

Adviesbureau ATIM

info@atim.eu

030 - 233 45 22

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.