Avontuur onderweg

OR-werk = teamwerk

OR-werk is vooral ook: mensenwerk. OR-leden brengen diverse kwaliteiten in en vaak ook verschillende meningen. Verschillen productief inzetten, dat is de kunst!
Ondernemingsraad

Bij Atim hebben we altijd oog voor obstakels die het heldere zicht op je doel als OR belemmeren. In starttrainingen aan nieuwe OR-teams maken we veel ruimte voor de kennismaking met elkaar. Je leert elkaars sterke punten benoemen, en ook wat je kunt doen als samenwerken eens niet vanzelf gaat.

Ons motto: bouw aan vertrouwen in elkaar. Leer elkaar goed kennen. Durf feedback te geven en te vragen. Het kan soms best even knetteren, maar wie werkt aan een hecht samenwerkend team komt het best vooruit. In samenwerking kun je gebruik maken van elkaars kwaliteiten en resultaat boeken.

Mocht de OR later in de zittingsperiode extra hulp kunnen gebruiken, schakel dan gerust een van onze adviseurs in. Wat er ook gebeurt, we helpen iedere mist op te klaren en het team naar een nieuw niveau te tillen.

Meer informatie? Laat ons weten wat er in jouw OR speelt en we praten graag verder over hoe we jouw OR vooruit kunnen

OR cursus, OR training

Rob Kusters

[email protected]

06 - 22 56 96 77

Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.