Ervaringen deelnemers Nieuw in de OR

Na afloop van onze trainingen, ontvangt elke deelnemer een evaluatieformulier. Daarin vragen wij deelnemers onder andere hun ervaringen met ons te delen. We delen graag, met toestemming van de inzender, de opgedane ervaringen.

Cursusdag Nieuw in de OR
Locatie Aristo Utrecht Lunetten
10 mei 2023

  • Deelnemer Uitgeverij Malmberg
    Training in kleine groep met ervaren trainer garandeert persoonlijke aandacht en focus op groepsdynamiek. Iedereen voelde zich gehoord en gezien en de informatie werd op een behapbare manier gepresenteerd en eigen gemaakt.
  • Deelnemer NBA
    Ik zou zeker bureau Atim adviseren voor de basistraining OR. Wat ik bijzonder waardeer is het aspect theorie samenbrengen in de praktijk met daarbij op een speelse manier kennismaken met artikel 25 en 27. Ik vond het een dynamische training en heeft mij ook echt inzicht gegeven.
  • Deelnemer Gemeente Dordrecht
    Om verder thuis te raken in de werkzaamheden en in de WOR is het heel waardevol om deze training te volgen. Het leeft meer na afloop en dat maakt mij enthousiast(er) voor het OR-werk.
Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.