Ervaringen deelnemers Nieuw in de OR

Na afloop van onze trainingen, ontvangt elke deelnemer een evaluatieformulier. Daarin vragen wij deelnemers onder andere hun ervaringen met ons te delen. We delen graag, met toestemming van de inzender, de opgedane ervaringen.

Cursusdag Nieuw in de OR
7 november 2023

 • Zeer deskundig en daadwerkelijk ook wel met voorbeelden uit de praktijk en daarbij ook zeer flexibel en doelgericht naar wensen van de deelnemers.

Cursusdag Nieuw in de OR
14 september 2023

 • Voor een echt startend OR-lid een absolute aanrader. 1 dag is te overzien. Heb zeker een goede basis om te kunnen starten in de OR.

Cursusdag Nieuw in de OR
12 juni 2023

 • Zeer ervaren trainer; Levendige voorbeelden; waardoor het leren gemakkelijk ging Ook de werkvorm met Wet op Ondernemingsraden, maakte dat taaie kost spelenderwijs eigen gemaakt werd.

Cursusdag Nieuw in de OR
8 juni 2023

 • Het is een goede en prettige training met alle ruimte voor onze vragen.

Cursusdag Nieuw in de OR
10 mei 2023

 • Deelnemer Uitgeverij Malmberg
  Training in kleine groep met ervaren trainer garandeert persoonlijke aandacht en focus op groepsdynamiek. Iedereen voelde zich gehoord en gezien en de informatie werd op een behapbare manier gepresenteerd en eigen gemaakt.
 • Deelnemer NBA
  Ik zou zeker bureau Atim adviseren voor de basistraining OR. Wat ik bijzonder waardeer is het aspect theorie samenbrengen in de praktijk met daarbij op een speelse manier kennismaken met artikel 25 en 27. Ik vond het een dynamische training en heeft mij ook echt inzicht gegeven.
 • Deelnemer Gemeente Dordrecht
  Om verder thuis te raken in de werkzaamheden en in de WOR is het heel waardevol om deze training te volgen. Het leeft meer na afloop en dat maakt mij enthousiast(er) voor het OR-werk.
Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.