Ervaringen deelnemers maatwerktrainingen

Na afloop van onze trainingen, ontvangt elke deelnemer, ook bij maatwerktrainingen, een evaluatieformulier. Daarin vragen wij deelnemers onder andere hun ervaringen met ons te delen. We delen graag, met toestemming van de inzender, de opgedane ervaringen.

De concrete vraag die wij in het evaluatieformulier aan onze deelnemers voorleggen is:
Zou jij ons aanbevelen bij een andere OR, wil je dan hieronder opschrijven waarom?
Ter info: Wij publiceren aanbevelingen met vermelding van jullie organisatie op onze website bij de betreffende trainingsvorm. Wil je dit niet, vermeld het er dan even bij.

Damen Yachting
15 en 16 januari 2024
tweedaagse training

  • deskundig, praktijkgericht, actieve en energieke trainers
  • Leuke en duidelijke lessen met oefeningen erbij waar je echt wat van kan leren.
  • Uit ervaring speelt Atim heel erg in op de werkvormen in de praktijk. De theorie is belangrijk, maar hoe de uitvoering en samenwerking van de OR verloopt is ten opzichte van kennis van de theorie cruciaal. Er wordt letterlijk een spiegel voorgehouden wat bewustwording creeert over hoe je functioneerd als OR samen. Dit heb ik nog in geen andere vorm op deze manier ervaren.
  • Prettige sfeer tijdens cursus en kan goed inspelen op de actuele stand van zaken

Provincie Zuid Holland
25 en 26 januari 2024
Tweedaagse training

  • Het programma heeft een hele mooie balans van inhoudelijke kennis en teambuilding. Met veel ruimte voor wensen vanuit het team. Rob heeft de kwaliteiten van het team mooi naar voren weten te halen. Dit mede door de kwaliteiten van krachten van iedereen te benoemen en tips te geven hoe deze in te zetten in de OR. Mooie training voor een team, maar ook zeker voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Interessante humorvolle benadering door de trainer (Rob Kusters) van vaak theoretische lesstof. Leuke werkvormen die je 'bij de les houden'.
  • Vakkennis afgewisseld met heldere praktijkvoorbeelden om inzichtelijk te maken waar het om gaat. Hierdoor kwam informatie goed door en bleef het beter hangen.
  • Zeer deskundig op inhoud en werkvormen.
  • Rob is een top trainer; ik heb veel geleerd en zelden zo een goede training gehad.

Veiligheidsregio Zeeland
23 en 24 januari 2024
Tweedaagse training

  • Gedreven met super voelsprieten
  • zijn gewoon goed , top

ZZG Zorggroep
8 januari 2024
Eén dagdeel training

  • Energieke trainer, die ons op een soepele manier door de theorie meegenomen heeft. Diverse suggesties, aanbevelingen heeft gedaan, maar niet in een richting heeft gepusht.
  • Hele goede ervaringen met Atim-adviesbureau. De trainer was zeer deskundig en speelt goed in op de vragen van de or, waarbij goed zicht is op de onderliggende vraagstukken/belemmeringen. Door goed advies, wat heel goed praktisch inzetbaar is, kon de or direct aan de slag. Ook door de meegeleverde formats.
  • ik zou jullie aanbevelen vanwege het laagdrempeligheid. En het informele en kennis.
  • Enthousiaste trainer met veel kennis over OR-werk, de WOR die ook heel specifiek de informatie toe kan spitsen op hetgeen wat momenteel in onze organisatie van belang is met de komende verkiezingen

Zorggroep Laag Holland B.V.
16 december 2023
Eéndaagse training

  • Het was een top dag
  • Ik heb eerder ook een cursus gehad van Atim met de OR. Deze cursus vond ik toen echt niet fijn. Maar deze cursus juist wel als heel fijn ervaren. Dus weet niet wat ik nu zal adviseren maar weet nu wel de verschillen en dat het dus ook positief kan zijn
  • Wij hebben de training als zeer positief ervaren. Top uitleg bij alle onderwerpen. Trainer heel erg aardig en legt alles goed uit.
  • Prima training, op maat

Ministerie van financiën OC Generale
11 december 2023
Eéndaagse training

  • Atim heeft duidelijk veel ervaring met veel sprekende voorbeelden uit de praktijk.

Convenient
6 december 2023
Eéndaagse training

  • Ik zou de trainer Marijn zeker aanbevelen. Rest van de organisatie heb ik geen ervaring mee. Zoals in eerder antwoord aangegeven is de trainer een fijne man met veel kennis welke hij op een enthousiaste en interactieve manier deelt met de cursist.
  • Een op de praktijk aansluitende praktische trainingsdag waarbij de uitgangspunten "van een goede OR willen worden" aan bod komen.

Gemeente Schouwen Duivenland
6 december 2023
Eéndaagse training

  • Kennis Op de hoogte zijn van wat er speelt Begeleiding op gebied van WOR-Ambtelijk apparaat Scherp doch rechtvaardig in de materie.
  • Personeel vind ik Rob een fantastische trainer, die heel helder en duidelijk zaken uitlegt/bespreekt. Ook de indeling van de dag is erg prettig.

Antes Zorg B.V.
30 november 2023
Eéndaagse training

  • Atim is een fijne organisatie om mee te werken. Persoonlijke aandacht en creëert een prettige sfeer. De trainer Yolanda geeft veel energie en persoonlijkheid in de trainingen. Een absolute aanrader!
  • Fijne sfeer, leert een hoop, geeft energie en het verslag na afloop van de training is echt super. Door het terug te kunnen lezen blijft er zoveel meer hangen op de lange termijn.

MN
30 november 2023
Eéndaagse training

  • Het programma is maatwerk. het speelt in op deze OR nodig heeft en wat voor deze OR leeft.
  • De trainer was enthousiast en flexibel, zonder het trainingsdoel uit het oog te verliezen.

TB Auctions
29 november 2023
Eéndaagse training

  • Lekker duidelijk en in Jip en Janneke taal worden dingen uitgelegd.

Univé Verzekeringen
27 november 2023
Eéndaagse training

  • De benadering door de trainer van Atim is persoonlijk en toegespitst op de situatie van de OR in kwestie. Dat maakt de training interessant en zeer leerzaam. Ook worden uitkomsten van een eerdere training weer doorgezet in de volgende, de kracht van de herhaling.
  • Rob is een ervaren en bevlogen trainer en ziet snel hoe de groep elkaar kan versterken en wat de leerpunten zijn van een OR. De trainingsvormen zijn prettig en praktisch

Alvero Kantoormiddelverhuur B.V.
20 november 2023
Eéndaagse training

  • Ik zou jullie zeker aanbevelen. In een korte tijd veel geleerd ( vooral manier van communiceren)
  • Ik zou Atim zeker aanbevelen bij andere startende OR raden omdat ze echt aanvoelen wat voor groep ze voor zich hebben en daar in hun programma ook rekening mee houden, qua toon en omgang en ervaring.
  • top team daar kom je verder mee
  • De zeer gezellige en leuke manier van lesgeven

SZR Tiel
16 en 17 november 2023
Tweedaagse training

  • Ik beveel jullie aan omdat ik het fijn vindt om vanuit zorgen van de achterban te communiceren naar de bestuurder. De zachte manier van communiceren. De trainingen zijn duidelijk en ondersteunend naar de praktijk.
  • kennis en kunde
  • Ik vond trainster een fijn persoon is duidelijk weet waar ze naar toe wil en ik begrijp hoe moeilijk het is om het randje op te zoeken bij een probleem en daar bij niet in de aanval te gaan. ik voelde mij wel veilig bij de trainster.
  • ja Jij was duidelijk ,probeerde tijdens de gesprekken dat iedereen naar elkaar luisterende Doorvragen en doorgaan
  • Deskundig en prettige samenwerking

Accureon
16 november 2023
Eéndaagse training

  • Heb inmiddels twee trainingen van Atim bijgewoond, één als OR-lid, maar ook één als onderdeel van het MT. Beide trainingen als zeer verhelderend ervaren.
  • ja hoor, atim is een fijn bureau die altijd goede cursussen geeft.
  • Goede scholing. Duidelijke uitleg.
  • Er word van begin af aan een duidelijk doel gegeven van de training waar op een aangename manier naartoe word gewerkt

OC Brandweer Veiligheidsregio Zeeland
16 november 2023
Eéndaagse training

  • De avond sessie in combinatie met tussendoor eten is zeker voor een OC (vrijwilligers brandweer) een geslaagde training, wij hoeven er dan namelijk geen vrijdag voor op te offeren.
  • Training afgestemd op de behoeften van de OC leden

Gemeente Rijssen-Holten
16 november 2023
Eéndaagse training

  • groep diverse trainers met eigen kennis en kunde die flexibel in kunnen spelen op de actualiteit in theorie en rollenspel

Groendus Groep B.V.
13 november 2023
1 dagdeel training

  • Ja, de Atim-methode werkt bij ons goed en er wordt een trainer geselecteerd die past bij de situatie en de groep

Arval
10 november 2023
Eéndaagse training

  • Doordat Rob veel weet is het fijn om met hem te schakelen
  • Atim betreft een adviesbureau met veel kennis.
  • De trainer van Atim denkt erg met je mee en behandeld de onderwerpen die op dat moment belangrijk en relevant zijn voor de organisatie.

Entrea Lindenhout
6 en 7 november 2023
Tweedaagse training

  • Al meerdere malen een training meegemaakt via Atim. De trainers zijn kundig en stemmen hun training goed af op de behoefte van de or.
  • Wij hebben prima ervaringen met de trainingen van Atim. Inmiddels hebben we verschillende trainers leren kennen. Zij hebben ieder een eigen stijl maar bij allen valt de deskundigheid en het enthousiasme op. In een overleg vooraf wordt samen met de trainer het programma doorgenomen en de leerdoelen bepaald. Tijdens de gevarieerde training wordt er naar een duidelijk eindpunt toegewerkt waarbij gecheckt wordt of de (meeste) leerdoelen voldoende zijn behandeld. De trainingen hebben ons geholpen een betere OR te worden.
  • Flexibel in het programma door in te spelen op wat er gebeurd in de training. Theorie in combinatie met het toepassen in de praktijk. Teambuilding afgewisseld met werkinhoudelijk.

GlaxoSmithKline Pharma B.V.
7 november 2023
Eéndaagse training

  • Het was hands on met goede voorbeelden
  • Ik heb geen vergelijkingsmateriaal qua OR training. Ik vond dit een goede, praktijkgerichte training. Voor een start/ basistraining van nauwelijks een hele dag, heb ik het gevoel dat ik veel informatie heb gekregen. Alle vragen konden worden gesteld en deze werden goed beantwoord. Duidelijke uitleg. Ook context en praktijkvoorbeelden kwamen goed aan bod.

Eaton Industries
2 en 3 november 2023
Tweedaagse training

  • Veel kennis aanwezig en goede dienstverlening.

SteriNoord
1 november 2023
Eéndaagse training

  • Ik zou Atim van harte willen aanbevelen bij een OR. Een partij die zich aanpast aan de organisatie van je bedrijf en zich direct goed kan inleven wat er in je bedrijf speelt. Ook de samenwerking met Bestuurders en de Preventiemedewerker wordt goed aan het licht gebracht.

Werkse!
31 oktober 2023
Eéndaagse training

  • De zienswijze of visie van Atim is goed te begrijpen en direct inzetbaar door de OR. De WOR komt daarbij geheel tot zijn recht zonder dat de wet op de letter gevolgd wordt. Door de goede, eenvoudige uitleg in aanwezigheid van de bestuurder zorgt voor begrip en waardering onderling. En het 'live' oefenen zorgt dat iedereen tot zijn recht komt!
  • Interessante training van een toptrainer die erin slaagde om onze gemêleerde groep goed aangesloten te houden en alle onderwerpen op een voor iedereen begrijpelijke manier uit te leggen.
  • Prettige opleiding zonder saai te worden.
  • Ja ik zal jullie zeker aanbevelen. Het werd goed en begrijpelijk uitgelegd.

equensWordline SE
25 oktober 2023
tweedaagse training

  • Ja zeker, voor mij is kennis die Atim heeft voor de OR en hoe het in bedrijven leven.
  • Het kunnen schakelen van het programma vooraf naar wat er op dat moment werkelijk gebeurt en dan toch weer terug kunnen herleiden naar de oorspronkelijke onderwerpen. Uiteindelijk heeft deze trainingsvorm er voor mij geleid tot een nog beter gevoel van samenwerken tussen de OR leden

Cegeka Business Solutions NL
Tweedaagse cursus
19 en 20 oktober 2023

  • Het geeft je écht goede handvaten om je later als OR-lid te profileren.

Zorggroep ENA
Eéndaagse training
12 oktober 2023

  • Het is een boeiende dag waar je echt niet bij in slaap valt en je echt uitgedaagd word om er wat van te maken. Ik verwonder mij er telkens over hoe Rob de acteursrol weet te spelen. Ik denk dat we veel geleerd hebben.

Stage Entertainment Nederland BV
Eéndaagse training
16 oktober 2023

  • De trainingen van Rob zijn informerend, motiverend en inspirerend. Aan te bevelen voor iedere OR en een jaarlijkse must.

Koninklijke NBA
Eéndaagse training
12 oktober 2023

  • De deskundigheid en ook de bereidheid om mee te denken.
  • Zijn echt op zoek naar een samenwerking met de Bestuurder. Niet volgens de letter van de wet, maar gebaseerd op een goede relatie/goed gesprek.

St. Zorgorganisatie Het Hoge Veer
Eéndaagse training
12 oktober 2023

  • Wij zijn zeer tevreden over Atim
  • voor iedere training kan de juiste persoon gezocht worden die goed aansluit bij de groep waar aan les/instructie gegeven wordt
  • Leerzaam en veel kennis.

Gemeenschappelijke Regeling Sociaal
Eéndaagse training
4 oktober 2023

  • Zeer gedreven, enthousiaste en deskundige wijze van het geven van de training. Je merkt aan alles dat de inhoud en strekking van de training (theorie en praktijk) gevoed en gebaseerd zijn op een massieve en gedegen kennis van de uitvoeringspraktijk m.b.t. de medezeggenschap.
  • Ja, afhankelijk van de trainingsdoelen van de betreffende OR. De directe manier van training. Goede feedback van trainers Bijdrage van trainers aan een prettige (werk)sfeer.
  • De training is zeer informatief, met veel tips & trics die in de praktijk kunnen worden toegepast. De trainers waren vriendelijk en deskundig, met een goed oog voor de samenstelling van de groep en datgene waar behoefte aan was. Voor wat betreft publicatie: ik stel voor dat namens onze organisatie enkel de review van de verantwoordelijke wordt gepubliceerd, indien daartoe toestemming wordt gegeven.

Yulius
Tweedaagse training
2 en 3 oktober 2023

  • ik zou Atim zeker aanbevelen, deskundig, prettig en dicht bij de groep

Damen Offshore
Tweedaagse training
2 en 3 oktober 2023

  • Ik zou jullie zeker aan bevelen op basis van kennis en kunde over de onderwerpen en de goede ervatingen van de trainer uit praktijk voorbeelden. De training kan heel goed afgestemd worden op de benodigdheden van de OR

Brandweer Gooi en Vechtstreek
Eén dagdeel training
25 september 2023

  • Ja omdat de instructeur veel kennis van zaken heeft en het goed en duidelijk uitlegt

De Lage Landen International B.V.
Eéndaagse training
28 september 2023

  • Ik zou Atim zeker aanbevelen aan een andere OR gezien onze ervaringen. Rob schakelt moeiteloos in het coachen/leren van Voorzitter, Dagelijks Bestuur en OR. Hij weet in korte tijd problemen duidelijk te definiëren en koppelt daar een oplossing aan, waarbij hij de OR in de juiste richting stuurt en ze vaak zelf de ideale oplossing laat ontdekken zodat het nog beter blijft hangen en sneller geadopteerd wordt. Daarnaast zijn zijn enthousiasme en humor een rode lijn door alle trainingen heen die door ons zeer gewaardeerd wordt.
  • Ik zou je zeker aanbevelen bij een andere OR. ik vind de manier van training geven duidelijk, je kunt de theorie makkelijk vertalen naar de praktijk met duidelijke voorbeelden , luistert goed wat de leerdoelen zijn en probeert deze ook te behalen.
  • Ik zou de trainer (Rob) zeker aanbevelen voor trainingen bij een andere OR. Rob heeft echter wel een specifieke (dynamische) trainingsstijl waardoor je op voorhand nooit precies weet hoe de dag gaat verlopen. Wanneer dit bij je past wordt het een hele prettige en effectieve training.

BOOT organiserend ingenieursburo B.V
Eéndaagse training
25 september 2023

  • Ik denk dat Maurice een kundige trainer is en prettig in de omgang. Maurice vertaald de input vanuit de groep in de training en geeft hierbij goede tips en adviezen.

Osborne Clarcke
Eén dagdeel training
22 september 2023

  • Ik zou Atim zeker aanbevelen, de manier waarop de training wordt gegeven is erg fijn en duidelijk. Doormiddel van praktische voorbeelden en de afwisseling met de theorie krijg je een goed beeld van de OR en wat dit allemaal met zich mee breng

GlaxoSmithKline Vaccines B.V.
Eéndaagse training
19 september 2023

  • Voor zover we interacties gehad hebben met ATIM, ging dit altijd naar volle tevredenheid.
  • Leerzaam op een interactieve wijze. Aanstekelijk energie en enthousiasme van de trainer
  • Interactieve training die je handvaten geeft om in de praktijk mee aan de slag te gaan.
  • Training is ingericht naar onze wensen. Fijne manier van werken.

Merem
Eéndaagse training
18 september 2023

  • Rob is in staat om een OR team samen te brengen, de praktijk / theorie aan elkaar te koppelen en gaat goed aan de slag met actuele onderwerpen wat het leerproces alleen maar versterkt. Het maakt hierin ook niet uit of een OR lid net start of al langere tijd bezig is, de training wordt hier adequaat op ingericht.
  • Deskundige en ervaren trainer die een goede balans weet te vinden tussen bemoedigen en een spiegel voor houden.

Osborne Clarke
Eén dagdeel training
8 september 2023

  • De training die gegeven is en de manier waarop, vind ik heel erg fijn. Alles wordt duidelijk uitgelegd en behandeld.
  • Een enthousiaste trainer die op een leuke, ontspannen wijze duidelijk wist te maken wat het inhoud om lid van een OR te zijn en wat daarbij de rechten en plichten van een ieder is.

Provincie Zeeland
Eén dagdeel training
7 september 2023

  • Het is fijn dat de OR bij ATIM een gerichte training kan afspreken, toegespitst op wat er op dat moment speelt.
  • Een hele fijne training met veel afwisseling om iedereen lekker bij de les te houden. Ook echt aan te raden om een training/ heisessie met de zeggenschap te doen om zo elkaar beter te leren kennen en buiten de setting van vergaderingen op onderwerpen in te gaan.
  • Duidelijk goede kennis over rol OR en daar ook wel een eigen mening over.

TMF Netherlands B.V.
Eéndaagse training
6 september 2023

  • Ervaren, prettig in omgang, corrigerend / uitdagend waar nodig, flexibel en weet handvatten toepasbaar te maken
  • Ja zeker. Omdat ik de trainer deskundig vind, houd de cursus interactief en weet te enthousiastmeren. Ondanks de lange zit geen moment versuft.
  • Voor een beginnend OR lid een enorme bron van informatie en ook motivatie

Stichting Zorgcentra Rivierenland
Eén dagdeel training
28 augustus 2023

  • Ik ben persoonlijk altijd zeer te spreken over de deskundigheid en het aanbod van de verschillende trainers/coaches.
  • Atim verzorgt de trainingen naar alle tevredenheid. Het streven is de OR de gewenste resultaten te leveren. Professionele trainers op ieder vakgebied.
  • De trainer gaf duidelijke inzichten en andere visie op de vergadering. Werd als prettig ervaren.

Stichting Crow
Eéndaagse training
22 augustus 2023

  • Rob Kusters geeft een hele goede sfeer mee aan de training; maar doorziet ook snel waar bij mensen de sterke en zwakke punten zitten. En helpt juist die mensen hun plek te vinden in de OR. Daarnaast is de informatie actueel, toegankelijk en (nog belangrijker) realistisch. Geen té mooie praatjes, maar gewoon recht voor z'n raap hoe je als OR je taak effectief kan uitvoeren.

One Stream
1 dagdeel training
8 augustus 2023

  • Ik beveel Atim's OR training aan vanwege hun kennis, kunde, fijne presentatievorm en flexibiliteit!
  • Goede en duidelijke structuur en sessie

Eaton Industries
Eéndaagse training
4 augustus 2023

  • Ik denk dat er een klik moet zijn tussen de trainer en de groep (OR-leden). Als die er niet is kan een trainer nog zo goed zijn, dan werkt het niet. In ons geval is er een klik en Atim heeft specialisten op de achtergrond die kunnen ondersteunen.
  • Hoe trainer de onderwerpen aan pakt. Hij geeft er goede voorbeelden bij en betrekt iedereen er bij.
  • Er wordt door Rob goede uitleg gegeven over verschillende onderwerpen en hij laat je over issues goed nadenken en er zelf wat mee doen. Vaak wordt het daarna uitgewerkt.

Univé Zuid Nederland
1 dagdeel training
11 juli 2023

  • Wij bevelen jullie zeker aan bij andere OR'en i.v.m. kwalitatief goede trainingen, leuke enthousiaste trainers met veel kennis en ervaring in huis.
  • duidelijke en begrijpelijke manier van trainen. Hierdoor wordt alles snel en goed behandeld. Meerdere handvatten om in de praktijk te kunnen gebruiken.
  • Atim is zeer kundig en weet te ondersteunen met zeer praktisch toepasbare materie.
  • Fijne en duidelijke trainingen waarmee je echt geholpen bent. Veel tips om er zelf mee aan de slag te kunnen.

DLL B.V.
1 dagdeel training
28 juni 2023

  • Na een goede briefing, is onze probleemstelling goed opgepikt door de trainer en werd een gerichte en zeer persoonlijke training uitgewerkt. Wij, als Dagelijks Bestuur, hebben er na de eerste sessie al baat bij gehad en de tweede heeft alleen nog maar versterkt dat we op de goede weg zijn en daarin vanaf de eerste sessie al stappen gemaakt hebben. Daarnaast was de training zeer interactief en bleef er meer dan genoeg ruimte voor discussie en humor!
  • Ik vind Rob een deskundige trainer die goed de connectie tussen theorie en praktijk kan verbinden met duidelijk voorbeelden en uitleg waarom dit werkt.

Groendus
Eéndaagse training
22 juni 2023

  • kundige mensen, prettige benadering, bereid om te helpen, pragmatische aanpak
  • Ja, zowel qua inhoud als begeleiding was de training top georganiseerd. Ik vind de training een goede basis leggen voor ons als OR, het geleerde is direct in de praktijk toe te passen.
  • Prettige ervaring met Atim, duidelijke routekaart met veel nuttige informatie.

Stichting Entrea Lindenhout
Tweedaagse training
19 en 20 juni 2023

  • Bij Atim is het mogelijk om maatwerk te krijgen afgestemd op de behoefte van de OR. Na de training heb je ook tools in handen om het or werk anders te doen.
  • De medewerker van Atim is in staat om redelijk ingewikkelde materie (denk aan de WOR) op een werkbare manier toe te passen en over te dragen. Daarbij wordt het vertaald naar jouw organisatie. Hierdoor krijg je handvatten waar je echt iets mee kan. Verder straalt de training enthousiasme en humor uit wat aanstekelijk werkt. Hij kijkt naar de individuele rollen in de groep en helpt bij groepsvorming.
  • ik ga nu alleen uit vanuit mijn ervaring en dan zou ik zeggen prima training.
  • Veel kennis van ondernemingsraden/vormgeven hiervan en goed afgestemd op de behoeftes van onze ondernemingsraad.

Gemeente Drimmelen
Eéndaagse training
21 juni 2023

  • Goede training gehad.
  • Het programma is vooraf goed met ons afgestemd en op maat gemaakt. Door vooraf wat huiswerk te doen, konden we ons volle programma waarmaken. En door zeker in de middag actief ook zelf aan de slag te gaan, regelmatig te gaan staan en naar andere ruimtes voor opdracht, bleven we goed bij de les.
  • het is een leuke en interessante cursus. waar ik veel aan had omdat ik voor het eerst bij de OR zit er kwam mooi in naar boven wat de taak verdeling was. en mooi punten om op verder te borduren.

Provincie Zeeland
1 dagdeel training
20 juni 2023

  • Onze OR zit in het laatste jaar van deze periode. We hebben in de training goede afspraken gemaakt over waar de focus nog op moet worden gelegd. Ook was het fijn om de praktijk van het OR-werk te bespreken en verder gebracht te worden in de uitvoering.

St. Zorgcentrum Het Hoge Veer
Eéndaagse training
16 juni 2023

  • Het is zeer leerzaam. Ook in communicatie duidelijk. Je wordt er slimmer van.

Belastingdienst Grote Ondernemingen
Eéndaagse training
14 juni 2023

  • Rob Kusters is gepassioneerd en gebruikt leuke voorbeelden. Daarnaast duwt hij je niet in een bepaalde richting. Hij maakt duidelijk onderscheid tussen feiten en zijn eigen mening. Hierdoor kan je als OR zelf bepalen hoe je bepaalde dingen wil aanvliegen.
  • deskundigheid en openheid
  • Voor mij als nieuwkomer in de OR was het een zeer leerzame cursus.
  • Na een training van Atim heb ik een goed inzicht en overzicht gekregen van de WOR en hoe je met deze bagage om moet gaan in de praktijk.

TMF Netherlands B.V.
1 dagdeel training
9 juni 2023

  • Toepasbaar in de praktijk, handvatten en prettige interactieve manier van training

Zorggroep ENA
Eéndaagse training
1 juni 2023

  • De training van ATIM voor de OR van zorggroep ENA is zoals gewoonlijk prima bevallen. Rob weet actualiteit en regels en procedure tot een dynamisch geheel te vormen zodat direct handvatten ontstaan om stappen te maken in de ontwikkeling van de OR.
  • Duidelijke en effectieve training en een trainer die weet waar hij het over heeft.
  • Het is vooral een fijne training omdat het zo toepasbaar is. En er word goed ingespeeld op de dingen die voor de training aangedragen zijn.
  • goede begeleiding
  • Een leuke interactieve training, zonder al teveel droge kost (wetteksten). Genoeg tijd en ruimte om gesprekstechnieken te oefenen.
  • De trainer gaf op enthousiaste wijze een leerzame scholing. Ik heb veel geleerd over de ondernemers raad en zal dit mee nemen in de praktijk. Tijdens de scholing hing er een ontspannen sfeer.

Tactus ZVG
2 dagdelen training
30 en 31 mei 2023

  • Veel kennis van de WOR
  • Prima cursus/ training

DLL B.V.
Eéndaagse training
23 mei 2023

  • Zou jullie zeker aanbevelen! Er wordt/is geluisterd naar wat ons doel was en dit werd vertaald naar een interactieve, afwisselende en boeiende training met een heleboel eye openers en aha momenten, waarbij humor toch steeds de boventoon bleef voeren. Als groep was dit zelfs een soort van "teambuilding".
  • Rob is een energieke trainer die met leuke en afwisselende voorbeelden komt en deze kun je makkelijk toepassen in de praktijk. Indien mogelijk kan hij makkelijk switchen naar andere trainingsdoelen als daar behoefte aan is tijdens de training.
  • Jazeker! De training wordt op een professionele manier gegeven. Je gaat op een andere manier denken en handelen wat heel goed werkt.

Van Gogh museum
Eéndaagse training
17 mei 2023

  • Ik zou Atim van harte aanbevelen. Deskundige trainers en een fijne werksfeer

Taalunie
Eéndaagse training
16 mei 2023

  • De basiscursus geeft je concrete handvaten die je kan gebruiken in de werking van de pvt. De theorie werd steeds aan de praktijk gekoppeld en de cursus werd ingericht op maat van onze organisatie.
  • Ik heb meer inzicht gekregen in het adviesproces en hoe we daarmee kunnen omgaan

Stichting Zorgcentra Rivierenland
Eén middag training
15 mei 2023

  • De training en inhoud daarvan was helder, overzichtelijk en de trainer was erg fijn om mee te converseren. Ik zou bureau Atim daarom van harte aanbevelen!
  • Atim geeft over het algemeen zeer goede training. Zeer verreikend en inpasbaar binnen de OR

Justitieel Complex Schiphol
Eéndaagse training
15 mei 2023

  • Voorbereiding en uitvoering zeer op maat.

Gemeente Rijssen-Holten
Eéndaagse training
11 mei 2023

  • Wij hebben goede ervaringen met Atim, actuele trainingen en ad hoc reacties op problemen die er eventueel spelen kunnen binnen de training nog worden behandeld.
  • De trainingen zijn gericht op samenwerken vanuit de bedoeling van de WOR. Elke training is daarnaast ook goed voor mijn persoonlijke en onze teamontwikkeling. In 4 jaar tijd zijn we een goed team geworden met een duidelijke koers en (ondanks de verschillende persoonlijkheden) een fijne en constructieve samenwerking.
  • Ik zou ATIM zeker bij een andere OR aanbevelen, omdat de interactie tussen trainer (Rob Kusters) en de groep uitstekend is. De behandelde onderwerpen worden uit gesprekken met de OR leden opgehaald en daarop wordt een programma gemaakt. Uiteraard is er altijd ruimte om relevante onderwerpen die op dat moment spelen in te passen.

Anoniem
Eéndaagse training
9 mei 2023

  • Zowel van de cursus voor beginnende OR leden als deze cursusdag heb ik veel geleerd
  • Aangename manier van training geven. Theorie gaat over in de praktijk en hierdoor blijft het een levendige training, waarbij je tot het einde toe de aandacht erbij houdt.

Koninklijke Paardekooper Group
Tweedaagse training
3 en 4 mei 2023

  • Voldoet uitstekend, is goed voorbereid en is in staat zowel op individueel als groepsniveau mensen aan te zetten tot verbetering te komen.
  • Veelzijdige training met veel afwisseling en genoeg interactie.
  • Goede en deskundige trainer, dus zeker een aanbeveling.

Univé Verzekeringen
Eéndaagse training
2 mei 2023

  • Duidelijk zeer ervaren en enthousiaste trainer met een veel kennis van verschillende OR-en waardoor een goede afweging kon worden gemaakt. Ook flexibel en goed meebewegen met de groep is een pré.
  • Ik ben tevreden over de training. (Maar ik heb ook geen andere ervaring)
  • Gewoon een hele goede training waarin je meer meekrijgt dan een stuk theorie.

Groendus Groep BV
Eéndaagse training
1 mei 2023

  • Pragmatische invulling van de OR Rol, met een duidelijke visie
  • Ik vind dat Atim goed heeft aangesloten op onze behoefte, dus ik denk dat jullie dit ook voor andere groepen goed kunnen
  • De eerste training was zeker een succes
  • Ik heb de training als zeer prettig ervaren


Deelnemers aan goed overleg (her)kennen elkaars competenties. Ze maken heldere afspraken en checken geregeld of ze elkaar nog steeds begrijpen. Elke speler kan zich uitspreken over belangen en emoties die spelen. Dankzij dit onderlinge vertrouwen kunnen de deelnemers zich concentreren op de inhoud van het overleg. Ze werken aan faire uitkomsten voor alle betrokkenen.